Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Uitgaan
Britse film Allelujah.
Britse film Allelujah. (Foto: Rob Youngson)

Bij Cinema De Vlugt, op een steenworp afstand van Plein ‘40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 11:00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21:00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl.

Première | vanaf 8 juni | Allelujah |

De Britse film Allelujah is een warm, ontroerend en komisch drama over ouder worden, maar niet bij de pakken neerzitten. Zuster Gilpin en dokter Valentine zorgen met hart en ziel voor de patiënten van het regionale ziekenhuis de Bethlehem. Door bezuinigingen wordt de geriatrische afdeling met sluiting bedreigd. Dat laten het personeel, de bewoners en de vrijwilligers niet zomaar gebeuren. Die worden overigens gespeeld door een fenomenale cast, waaronder Judi Dench, Jennifer Saunders, Julia McKenzie, David Bradley en Derek Jacobi. Ze besluiten om terug te vechten door de lokale gemeenschap te stimuleren. Ze nodigen een nieuwsploeg uit om hun voorbereidingen voor een concert ter ere van zuster Gilpin te filmen. Het koor oefent, de speech is voorbereid en iedereen hoopt dat het een groot feest wordt. Daar kan toch niets misgaan? Regisseur Richard Eyre viert met Allelujah de wilskracht van patiënten en eert de diepe betrokkenheid van het personeel in de gezondheidszorg. De film is gebaseerd op het succesvolle toneelstuk van Alan Bennett.

Winactie | Première Allelujah |

Wie op zaterdag 17 juni  Allelujah bijwoont in Cinema De Vlugt maakt bovendien kans op een leuke prijs. Van Cinéart, de distributeur van Allelujah, mogen we twee leuke thermoskannetjes weggeven. Om de thermoskannen te winnen moet je het juiste antwoord geven op volgende prijsvraag: hoeveel theetjes heeft het café van Cinema De Vlugt afgelopen maand verkocht? Iedereen mag alvast nadenken over het antwoord en we wensen jullie veel succes.

Nu ook films in onze pop-up filmzaal

De deuren van de theaterzaal zijn geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf nu kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films. Om het nog leuker te maken kosten de kaartjes voor de pop-up zaal maar €8,50. Als een film wordt vertoond in de theaterzaal, dan wordt dat op de website aangegeven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.cinemadevlugt.nl.