Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Uitgaan
Coup de chance.
Coup de chance. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 12.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. 

De eerste film start rond 12.30 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

In première: Coup de chance

Het leven van Fanny lijkt perfect: ze is gelukkig getrouwd met Jean, een succesvol zakenman, ze heeft een leuke baan en de twee wonen in een chique wijk van Parijs. Dat ze zijn vriendenkring maar niets vindt, om maar te zwijgen van zijn jacht tripjes, houdt ze wijselijk voor zichzelf. Op een dag ontmoet ze oud-klasgenoot Alain op straat en raken geanimeerd aan de praat. Destijds was hij verliefd op haar en gezien de avances die hij maakt, is er met de jaren niet veel veranderd. Na die ontmoeting volgen er meer; de twee groeien steeds dichter naar elkaar toe… 

Special: Vatikan’in Sifresi (Turks gesproken, geen ondertiteling)

De langverwachte komediefilm, waarin Resat Haciahmetoglu, die voor het eerst als acteur voor de camera staat. In dit spannende en grappige avontuur speelt hij Temel, die samen met zijn vrienden een onmogelijke taak probeert te overwinnen om het meisje te ontmoeten van wie hij houdt.

Special: Çok Ask (Turks gesproken, Nederlands ondertiteld)

Coskun en Irfan, twee broers, brengen hun leven door met het verkopen van illegale films. Coskun’s droom is om een beroemde komiek te worden en een film te maken. Op een dag ontmoet Coskun met illegale films in zijn handen de liefde van zijn leven, Ayla. Terwijl Coskun filmscenario’s schrijft, ontmoet hij producent Çetin met zijn geschreven scenario. Hij realiseert zich dat er hieruit geen baan zal voortkomen. Net als hij de hoop verliest, ontmoet hij zijn oude vriend Sinan. Hij geeft Sinan het laatste scenario in de hoop, maar de zaken worden interessanter.Coskun belandt plotseling in een avontuur waarin hij Ayla’s hart probeert te veroveren en zijn passie voor cinema nastreeft.

Verder deze week in Cinema De Vlugt: Napoleon | Wish (NL+OV) I Le Ravissement | Moeder Suriname | Rocco & Sjuul | Killers of the Flower Moon

Meer info en reserveringen: https://www.cinemadevlugt.nl/