Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Uitgaan
Scrapper.
Scrapper. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 12.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 12.30 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

 In première: Scrapper

De twaalfjarige Georgie woont na het overlijden van haar moeder op haar eentje in een flat in Londen en heeft het graag niet anders. Ze liegt de maatschappelijk werkers voor dat ze samenleeft met haar oom en steelt fietsen om te overleven. Aan haar zelfstandig leventje komt een einde wanneer een jongeman genaamd Jason (Harris Dickinson) die zichzelf voorstelt als haar vader plotseling opduikt. Langzaam maar zeker groeien de twee naar elkaar toe.

In première: Game On

Issam heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. 


Game On. (Foto: aangeleverd)

Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis, door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

In première: Peppa Pig Bioscoop Feestje

Kom op, allemaal, het is tijd voor Peppa’s Bioscoop Feestje! Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat en ter ere van deze enorme mijlpaal geeft ze het meest epische feest ooit – en al haar vrienden zijn uitgenodigd ! Het hele gezin kan 10 afleveringen van Peppa Pig zien die nog nooit eerder vertoond zijn! En met vijf gloednieuwe liedjes, evenals 11 interactieve korte filmpjes waarin Peppa en haar vrienden in de echte wereld spelen, dansen en zingen, kun je je samen met je kinderen op een heel nieuwe manier met Peppa uitleven. Dus pak je jas en trek snel je schoenen aan, dan kunnen we naar Peppa’s Bioscoop Feestje!


Seraa Fel Wadi. (Foto: aangeleverd)

Special Egyptian Classics: Seraa Fel Wadi (Arabe Cinema)

Stap in de wereld van Egyptische verhalen, waar elk beeld een verhaal vertelt dat zo oud is als de tijd. Elke film is een nieuw venster op het brede spectrum van Egyptische verhalen en vertellingen. Door de lens van Egyptische cinema nodigen we je uit om de nuances, tradities en menselijke ervaringen te verkennen die het filmdoek vormgeven.

We nodigen je graag uit in een veilige ruimte waar we verbindingen kunnen opbouwen die grenzen tarten door middel van de universele taal van film en muziek. In samenwerking met Disco Arabesquo hebben we onderscheidende filmavonden samengesteld. Elke avond heeft een uniek tintje, variërend van spoken word tot pulserende disco-avonden en nostalgische vinyl- en cassette-luistersessies.

Prijs voor vertoning 14 februari is inclusief muzikaal voor- en naprogramma en bijpassende snack na afloop van de film! Muzikaal programma start 19.45 uur.

Landbouwingenieur Ahmed keert terug naar zijn dorp en helpt zijn vader op de boerderijen waar hij verantwoordelijk voor is. Ahmed en Nadia, de dochter van de Pasja, zijn al sinds hun kindertijd verliefd op elkaar. Er ontstaat een conflict tussen de Pasja en Ahmed, aangewakkerd door de secretaresse van de pasja, die met Nadia wil trouwen.

Prolongaties: Scotoe | One Life | Tay 2: Ababil Team | The Color Purple | Neem Me Mee | Le pot-au-feu (2nd run) | Juf Braaksel en de Magische Ring | Indië Verloren | Miracle Club (2nd run) | Perfect Days | Wonka (NL)