Club Dans en DJ Socrates houden dansfeestje in poppodium VOLTA

Uitgaan
Club Dans is het reizende dansfeestje voor jong en ouder.
Club Dans is het reizende dansfeestje voor jong en ouder. (Foto: aangeleverd)

WEST - Club dans, het reizende dansfeestje voor jong en ouder komt zaterdag 16 maart komt naar Volta. CLUB DANS, het reizende dansfeestje voor jong en ouder, naar Volta in Amsterdam West. Club Dans is de plek waar twee uur vrij kan worden gedanst met iemand uit de buurt, uit de stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten.

In Volta presenteert Club Dans deze keer een Around the World editie, waarin er samen met DJ Socrates op zoek wordt gegaan naar muziek van de wereld. DJ Socrates is gespecialiseerd in het vinden van ultieme dansplaten uit onder andere Afrika, Azië, Europa en Zuid-Amerika.

Goede vibes

Club Dans wil niet alle muziek uit een werelddeel onder een noemer vangen, daarvoor zijn er te veel verschillende culturen, landen, bevolkingsgroepen en geschiedenissen die van invloed zijn. Tijdens deze editie worden alle hokjes en grenzen laten varen. Alternatieve ritmes, lokale instrumenten, excentrieke melodieën, zeldzame structuren en altijd ongewoon goede vibes is wat je kunt verwachten.

Volta

Club Dans is een initiatief van Dance Connects Community en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken. Volta is hét podium voor jonge bands uit Amsterdam. Het dansfeestje is gratis, maar donaties zijn welkom. Meer informatie: https://danceconnects.nl/club-dans-dj-socrates-op-16-maart-in-poppodium-volta/.