Vaderdagconcert in Noorderpark

Algemeen
Afbeelding
(Foto: stichting Noorderpark)

Dit verrassingsconcert, waar maar liefst vijf orkesten aan meedoen, is voor het hele gezin maar uiteraard mogen de vaders deze dag niet ontbreken. De toegang is gratis. 

AMSTERDAM-NOORD - Buiten in het groene Noorderpark kun je zondag 19 juni de mooiste muziek beleven. 

Om 14.00 hoor je tussen de bomen de mooiste klanken van orkest The Young Ones. Vervolgens treden 35 jonge musici op van het Junioren Symfonie Orkest, met daarna het Texelse Fortissimo. Als afsluiter een Swingphonic optreden door het Amsterdam Youth Symphony Orchestra, samen met de Jazz Focus Bigband.

Dit feestelijke middagconcert heeft plaats van 14.00 tot 17.00 uur, op het veld bij bar-restaurant Pompet. Voor stoelen wordt gezorgd, maar neem eventueel een eigen klapstoel mee. 

Als geschreven: de toegang is gratis.

Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Hier kun je genieten van natuur, buurtactiviteiten en sport. Het Noorderpark is ook één van de parken waarin de gemeente investeert. Sinds de ingebruikname van de Noord/Zuidlijn is het park goed bereikbaar en door de bouw van woningen in de omringende gebieden weten steeds meer mensen het park te vinden.

Stichting Noorderpark versterkt samen met bewoners de levendigheid in het park. Doel is om een groene en verbindende plek te zijn voor iedereen. Ook is er alle ruimte om zelf activiteiten te organiseren.  

Info: www.noorderpark.nl