Doortrappen Fietsdag in Noorderpark

Algemeen
Afbeelding
(Foto: ROV Oost-Nederland)

AMSTERDAM-NOORD - Het zijn de 55+’ers die op zondag 26 juni kunnen langskomen bij de Fietsdag in het Noorderpark tussen 11.00 en 13.00 uur. Hier kunnen ze aan de slag met fietsvaardigheid, balansoefeningen of een verkeersles, en meefietsen met de fietstocht. Bezoekers kunnen ook gratis hun fiets laten checken en een fietsspiegel laten monteren. Gezelligheid en fietsveiligheid staan voorop tijdens dit festijn. 

De Fietsdag in het Noorderpark op 26 juni is voor iedereen (van 55+) die niet of niet goed kan of durft te fietsen. Tijdens de Fietsdag kunnen bezoekers kiezen om aan de slag te gaan met fietsvaardigheid, het oefenen van balans en fietstechnieken of een verkeersles. Hierbij gaan zij samen met een fietsmaatje op pad door Noord. Ook kunnen mensen een gratis fietsspiegel laten monteren en een gratis fietscheck laten doen door een fietsenmaker.

Daarnaast kunnen bezoekers gezellig meefietsen met de (kleine) fietstocht! Er zijn ter plekke vouwfietsen beschikbaar (voor €1,-) voor mensen zonder eigen fiets. Mensen met een e-bike of driewieler zijn ook welkom tijdens deze fietstocht.

Datum: 26 juni 2022. Tijd: 11.00 - 13.00 uur. Locatie: Fietscontainer naast de Roze Tanker. Deelname: Gratis
Aanmelden: Rita Gemerts - Rita@noorderpark.nl - 06 44 30 04 55.