Dansmiddag bij De VerbroederIJ voor ouderen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORD - Een gratis dansmiddag voor ouderen met de muziek van toen. Dat staat voor de ouderen in de agenda om zondag 21 augustus van 15 tot 17 uur in Amsterdam Noord te gaan bezoeken. De VerbroederIJ organiseert veel (bijna) gratis activiteiten om buurtgenoten met elkaar in verbinding te brengen. Ook voor ouderen, want die zijn er in Noord ook best veel. 

Samen dansen en terug in de tijd

Het Danspaleis maak er een Dansfeest van waar de krakers van toen worden gedraaid. Met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren. 

De PD trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll, smartlap, Engelse wals tot disco. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt!

Verbinding voor ouderen in Noord

De VerbroederIJ organiseert deze dansmiddag speciaal voor ouderen in Noord. De dansmiddagen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Marie Louise. 

Ook hebben vrienden van De VerbroederIJ hun bijdrage geleverd via een crowdfundingsactie. Op die manier kunnen wij de dansmiddag gratis aanbieden en kunnen ook ouderen met een kleinere portemonnee komen.

Aanmelden via: 

meedoen@deverbroederij.nl