Afbeelding
(Foto: Martin Hogeboom)

‘Beste Doortrapper 2022’ in Noord

Algemeen

AMSTERDAM-NOORD - De Beste Doortrapper 2022 gaat weer van start! Veel doortrappers van 55+ fietsen regelmatig en blijven zo gezond. Dat is bijzonder mooi en daar mag best eens aandacht aan geschonken worden. Daarom is Doortrappen in Noord, net als elk ander stadsdeel van Amsterdam, op zoek naar de Beste Doortrapper 2022!

Ken of ben jij een fanatieke fietser (55+) die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Nomineer deze persoon dan voor Beste Doortrapper! Je mag ook jezelf nomineren.
Je kunt Doortrappers nomineren voor de volgende stadsdelen:
Amsterdam Oost Amsterdam West Amsterdam Zuid Amsterdam Noord Amsterdam Centrum Amsterdam Nieuw-West Amsterdam Zuidoost Amsterdam Weesp

Hoe kan je iemand nomineren?

Kies iemand die je wil nomineren voor Beste Doortrapper (of nomineer jezelf).Beschrijf waarom hij/zij de ‘Beste Doortrapper 2022-bokaal’ verdient. Stuur dit voor 31 augustus 2022 in een mail naar doortrappenregioamsterdam@gmail.comVergeet de naam, locatie, leeftijd, e-mailadres en het fietsverhaal niet! Hou de Doortrappen Facebook en website in de gaten voor de genomineerden. Uit alle fietsverhalen worden per stadsdeel 3 doortrappers gekozen, waarop vanaf september gestemd kan worden via www.doortrappen.nl. Deze fietsverhalen worden gedeeld op de website en social media. Wie wint dit jaar de titel van Beste Doortrapper, wordt in het zonnetje gezet en wint de Beste Doortrapper-bokaal? In elk stadsdeel wordt een bokaal uitgereikt.
Doortrappen bezoekt dit jaar in september en oktober activiteiten in diverse stadsdelen. Iedereen van 55+ is op deze dagen welkom om langs te komen voor een gezellig praatje, advies over veilig fietsen en te draaien aan het Doortrappen prijzen-rad. Benieuwd waar Doortrappen actief is bij jou in de buurt? Ga naar www.doortrappen.nl/amsterdam.

Doortrappen tot je 100e

Doortrappen is een landelijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig en met plezier blijven fietsen. 

Meer informatie over Doortrappen en de zoektocht naar de ‘Beste Doortrapper 2022’ is te vinden via www.doortrappen.nl en op de Facebookpagina van Doortrappen Amsterdam)

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Laat je fiets nakijken, krijg antwoord op jouw fietsvragen en scoor een gratis fietsspiegel bij De Wiekslag in Amsterdam Algemeen 29 sep, 15:12
Afbeelding
Onderzoek gebruik Buikslotermeerpark Algemeen 29 sep, 15:08
Afbeelding
Westkant van Noord onder vergrootglas Algemeen 28 sep, 13:30
Afbeelding
Spo(r)tprent Henk Veen Noord Amsterdams Nieuwsblad week 39 - 2022 Algemeen 28 sep, 12:40
Afbeelding
Plan van Gool: 55 jaar wonen in het groen van Noord Algemeen 28 sep, 12:31
Afbeelding
Column van onze stadsdeelbestuurders Algemeen 28 sep, 11:59
Afbeelding
Nieuw ontwerp fietsparkeren Algemeen 28 sep, 11:00
Afbeelding
Open Bedrijvendag voor, door en met Noorderlingen Algemeen 28 sep, 10:34
Afbeelding
Twiskemolenloop weer van start Algemeen 28 sep, 08:27
Afbeelding
Geslaagde Burendag bij Stichting Experimentele Werkplaats Algemeen 28 sep, 07:24
Afbeelding
Woningbrand aan de Dekschuitstraat 112-nieuws 28 sep, 04:24
Afbeelding
Koninklijke Erepenning Harmoniecorps Algemeen 27 sep, 16:21
Afbeelding
Opruimmiddag en demonstratie Kindercommissie Noord Algemeen 27 sep, 15:59
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Op Rodi Amsterdam-Noord volg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord. Rodi Amsterdam-Noord informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Amsterdam-Noord

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief