Stemmen op buurtbudgetplannen

Algemeen
Amsterdam,Portret van  Marja Volkering bij haar Buurttuin,TAV: Heidi Landsbergen Foto's Richard Mouw
Amsterdam,Portret van Marja Volkering bij haar Buurttuin,TAV: Heidi Landsbergen Foto's Richard Mouw (Foto: )

REGIO - Bewoners van Noord-West kunnen tot en met zaterdag 3 september stemmen op hun favoriete plannen voor buurtbudget. Iedereen van 12 jaar en ouder heeft hiervoor een brief met een persoonlijke stemcode ontvangen.

De buurten van Noord-West zijn Banne Buiksloot, Tuindorp Oostzaan, Twiske/Kadoelen, De Bongerd, Oostzanerwerf en Cornelis Douwes. In totaal is er € 320.068,- buurtbudget Noord-West te verdelen over de plannen die de meeste stemmen krijgen. De uitslag is op woensdag 7 september bekend.

Online stemmen

Stemmen kan alleen online, op www.amsterdam.nl/buurtbudgetnoord, met de persoonlijke stemcode. Lees van tevoren de informatie in de brief. Heeft u de brief niet ontvangen? Neem dan snel contact op met Team Buurtbudget Noord: bel of WhatsApp 06 2817 5066, of stuur een e-mail naar buurtbudgetnoord@amsterdam.nl. Vragen of hulp nodig bij het stemmen? Bel of WhatsApp team Buurtbudget Noord via 06 2817 5066, of stuur een e-mail naar buurtbudgetnoord@amsterdam.nl Langskomen kan ook, neem dan uw stembrief en een legitimatiebewijs mee.

Plannenmarkt

Inwoners kunnen voor meer informatie de Plannenmarkt bezoeken. Op maandag 29 augustus van 19.00 tot 20.30 uur in de Blauwe Zaal van ‘t Zonnehuis, Zonneplein 30. Indieners vertellen de gasten daar meer over hun plan. Donderdag 25 augustus van 10.00 tot 16.00 uur, Huis van de Wijk De Evenaar, Kometensingel 189 en maandag 29 augustus van 17.00 tot 21.00 uur, ‘t Zonnehuis, Blauwe Zaal, Zonneplein 30.
Op de startbijeenkomst Noord-West van 5 april en via de ingeleverde retourformulieren hebben bewoners gekozen voor de onderwerpen duurzaamheid en groen, ontmoeting en verbinding, kunst, cultuur en creativiteit, veiligheid, sport en bewegen en multicultureel en inclusiviteit.  

Meer informatie
www.amsterdam.nl/buurtbudgetnoord