Talent uit Noord gezocht voor Het Alles is Noord Feest

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

AMSTERDAM-NOORD - Het lijkt nog heel ver weg, maar zondag 4 september wordt van 13.00 tot 20:00 uur Het Alles is Noord Feest gehouden in het Noorderpark. Een nieuw jaarlijks feest voor en door alle Noorderlingen. Dit jaar start met een pilot, naar het motto van velen in Amsterdam Noord: grootse dingen doen, door klein te blijven. 

Iedereen uit Noord kan meedoen “van Ome Jan, buurtvader Mo en de buur op de hoek tot Bekende Noorderlingen.” Gratis entree.

Er zijn twee podia met live acts en muziek door artiesten die een afspiegeling vormen van de Noordse culturele podia, een dansvloer met een danswedstrijd voor jong en oud en een intiem kleinkunst podium. 

Er is een markt waar Noorderlingen een kraampje kunnen huren ‘voor een prikkie’ en hun kleding en spullen verkopen. Kinderen kunnen op hun eigen kleedje gratis meedoen.

Allerlei (bewoners)organisaties, ondernemers en bewoners uit Noord werken samen, waaronder de Florakokjes, Flora4life, Rewind studio, studio B, de Tanker, Doras, Noorderpark, Stichting Samenscholers, Hotmamahot en alle buurthuizen. 

Maike Vernooij, directeur van het Noorderpark: “Met deze pilot-editie willen de partners in het park Noorderlingen inspireren zelf invulling te geven aan een feest voor en door Noord. Bovenal is het de bedoeling om elkaar te ontmoeten en lol te hebben samen. Het wordt een groot feest met alles uit Noord!”

Aanmelden en meer informatie: www.noorderpark.nl/doemee