SuperBuitenMarkt NoordOogst start 3 september

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORD - De ondernemers van NoordOogst staan te trappelen om hun mooie producten zoals gerookte makreel, honing, droge worst, vegan kaes, brood en bier aan te bieden en te laten proeven.

Bij de Stadstuinderij NoordOogst aan de Meteorenweg 280 (toegang en parkeren: gratis) bestaat de mogelijkheid om lokaal gegroeide kruiden te bemachtigen. Ondertussen is het terrein al enigszins in de herfsttooi en laten de majestueuze eiken aan de randen hun eikels al vallen. Dat biedt gelijk de gelegenheid aan kinderen om bruine eikels te rapen en deze in te leveren bij de kraam van Buitengewone Varkens. De varkens zullen ervan smullen.

Wat valt er nog meer te beleven? Eigenlijk teveel om op te noemen. Sakaram (startende Amsterdamse Indie-band) en Banjo Beats zullen het muzikale deel doen op de markt en in de Biertuin bij Restaurant Pof. Voor de kinderen zal er wat te beleven zijn bij Geoliede Chaoten (voorstellingen met knutselopdrachten) en bij Louise en haar zweefmolen.

Workshops zijn te vinden bij o.a. Mamoza (workshop mozaiek, doorlopend, duur 1,5 uur kosten zijn €12,50 Aanmelden: info.mamoza@gmail.com, Wijnhandel De Geheime Dienst: wijnproeverijen. Op diverse tijdstippen, elk half uur. Maximaal 6 personen per proeverij. Kosten €10 pp., Kitty Weber.Punnikinstallatie. Geen inschrijvingen, doorlopend, gratis, Yola Galinsky! 

Wildplukwandelingen om 12;00 en 14:00. Deelname 10,00 eur pp. Opgeven bij yola@yolagalinsky.nl , Brouwhuis Broer en Zus: bierproeverij, 4 bieren proeven en info over brouwproces. €10,00 pp. Opgave bij info@stadsbrouwhuisbroerenzus.nl 

Dit is slechts een beperkte lijst. Het aanbod is veel groter.