Aan doelpunten weer geen gebrek

(Foto: mikdam)

NOORD - Het scoren is in Amsterdam-Noord niet het probleem. Het verdedigen heeft duidelijk een kwaliteitsimpuls nodig.

Het wil in de Vierde Divisie met De Dijk nog steeds niet vlotten. In de thuiswedstrijd tegen ARC wist de club weer niet te winnen. Tot aan de 80e minuut leidde de Noorderlingen nog met 2-1. Ver in blessuretijd ging het fout. Met 10 tegen 11 moest een 2-3 nederlaag geslikt worden. Zaterdag wacht de strijd bij en tegen koploper Kloetinge.

Hoewel HBOK al vlot tegen een 2-0 achterstand aankeek werd er in  de eerste klasse A toch met een 3-3 afgesloten tegen Roda’46 in Leusden. Voor rust was de wedstrijd weer in balans (2-2). Daarna werd het een 3-2 achterstand met nog tien minuten te spelen. Het was Jason Stekkel zijn ploeg op 3-3 zette. Trainer Coto vond dat zijn team Roda’46 had moeten verslaan. Zaterdag HBOK De Bilt. Winst is nodig om het gat met het linkerrijtje niet te groot te laten worden.

In de Zaterdag derde klasse A gaat het crescendo voor De Volewijckers met zes punten uit de laatste twee wedstrijden. Zaterdagmiddag werd een zwaar bevochten 3-2 zege behaald tegen FC Castricum. Dit met dank aan de Castricum-doelman die in de fout ging bij de 3-2. De Volewijckers speelt komend weekend tegen het Helderse HCSC.

In de vierde klasse C speelde Kadoelen 1-1 tegen TOB waar Meteoor met 1-4 verloor van TOS-Actief. Zaterdag staat de derby Kadoelen-De Meteoor op de agenda alsook voor TOB de lastige uitwedstrijd bij Atletico Amsterdam. Kadoelen blijf de ongeslagen koploper in 4C met drie punten voorsprong op de achtervolgers.