IJ-Hallen kerstmarkt

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Nichon Glerum)

NOORD - Komend weekend alweer de laatste IJ-Hallen markt van 2022. Zaterdag 10 en zondag 11 december IJ-Hallen

It’s the most wonderful time of the year! Komend weekend ben je van 09:00 tot 16:30 van harte welkom in de NDSM loods aan de T.T. Neveritaweg 15 voor een extra kerst achtige editie van de wereldberoemde giga vlooienmarkt. Ze gaan er in de Hallen een feestje van maken, want het is ook nog eens de laatste IJ-Hallen van 2022!

Dus waar wacht je nog op, boek nu! Entree is €5,50 als je vooraf online je ticket koopt, en €6,00 op de dag zelf bij zowel de kassawagen aan de deur als online.

Ho Ho Hopelijk zien we je dit weekend! Kijk alvast even op: www.ijhallen.nl 

WINACTIE VOOR KRAAMHOUDERS

Het is de laatste markt van het jaar, en daarom wil de organisatie deze IJ-Hallen editie nóg specialer en gezelliger maken dan normaal. ‘Daar hebben we zelf allerlei ideeën voor, maar we kunnen ook jouw hulp heel goed gebruiken: Versier jij je kraam zo kerstig mogelijk? Dan maak je kans om je hele kraamhuur van ons terug te krijgen, handje contantje! Inclusief een IJ-Hallen tote bag met allerlei goodies, inclusief 2 tickets voor onze buren van STRAAT. Er zijn punten te verdienen met originaliteit, humor en uiteraard duurzame keuzes, want dat is waar we voor staan! Vorig jaar ging deze ‘kerststal’ er met de prijs vandoor, we kunnen niet wachten te zien waar jullie deze editie mee komen!’ 

Agenda:

  • 10-11 december
  • 7-8 januari
  • 28-29 januari
  • 18-19 februari
  • 11-12 maart

Parkeren

Let op! Het is betaald parkeren rondom de NDSM werf. Op zaterdagen is het vanaf 9.00 uur €1,40 per uur of €8,40 voor een dagkaart. Op zondagen is het tot 12 uur gratis (daarna eveneens €1,40 per uur.)

Pont

Er vaart om het kwartier een gratis veerpont vanaf Amsterdam Centraal. Voor actuele vertrektijden check de site van het GVB, de app van Pontveer of de app ‘Ferry Nice’.