Buitenmarkt op Noordoogst

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

NOORD - Woehoe!: Het is 1 april, Lente, Kikker in je Bil, en de vrolijkste feestdag van Nederland. April, ook de maand om weer naar buiten te gaan, de vogels te horen fluiten en! je bleke wangen te laten wennen aan de buitenlucht. Toevallig is er op zaterdag 1 april weer Buitenmarkt op Noordoogst aan de Meteorenweg 272. Beter kan het niet! 

Deze Buitenmarkt heeft weer alles in zich om voor jou met jouw inkopen; de hele maand april tot een succes te maken. De eieren van Kipgoed kunnen kakelvers in je hand komen te liggen. Er wordt gerookt, gebrouwen, gekleed, en gepoft. En er staat een open podium klaar waar alle beste 1 april grappen op gedeeld kunnen worden, laat vooral jouw beste, liefste of grappigste grap in de schijnwerpers staan. 

Aanwezig zijn de Amsterdamsche Zeepfabriek, Wijnhandel Geheime Dienst , K.E.G.S Brouwerij, Brouwerij Broer en Zus, Buurvrouw Lisa, Buitengewone Varkens. Met ongewone prachtige gasten zoals de Geoliede Chaoten en jijzelf. Open op Noordoogst: Rookt, Baux Pastry, Tuin van Eten, POF.