Eigenzinnige viering: Dansen op Dak

Algemeen
Dansen op een heerlijke flow
Dansen op een heerlijke flow (Foto: )

NOORD - De lente kriebelt en het is weer tijd voor een Eigenzinnige Viering van Zinnig Noord. Op zondag 2 april, op een van de mooiste plekjes van Noord: de kas van Hoogtij. Dans op de heerlijke flow van DJ Socrates en luister naar een inspirerende Preek van de Leek, door NDSM kunstenaar en activist Klaar van der Lippe.

Stel je even voor: je kijkt uit over Noord, het IJ en verder. Overal breekt groen door. De blauwe lucht om je heen. Je voeten bewegen, je reikt uit. Je viert de lente. Je viert het leven.

Het idee bestond al langer bij Zinnig Noord: om vaker bewust het leven te vieren. Iets als een kerkdienst, maar dan helemaal anders. 

Wel inspiratie, geen dogma’s. Wel gemeenschap, geen verplichtingen. Wel stilstaan, maar ook bewegen. Toen er in 2022 geen kerkdiensten meer werden gehouden in kerkgebouw De Ark, is Zinnig Noord zelf begonnen.

In de Eigenzinnige Vieringen hebben we het afgelopen jaar samen met onze communityleden een simpele, eigentijdse vorm van vieren ontwikkeld. ‘We voeden ons elke eerste zondag van de maand met: muziek, meditatie, een tekst, een ervaringsverhaal en… taart! En elk seizoen pakken we een keer goed uit met een dansfeestje. Deze keer in samenwerking met Hoogtij!’

Zondag 2 april. 11:00 - 13.00.
Locatie: Hoogtij (in: Op Zeezand) Johan van Hasseltweg 39
Kosten: Donatie ter plekke

Meer weten:

mail Info@zinnignoord.nl of check zinnignoord.nl/agenda