OBA Van der Pek met Luistergroep en Schrijfworkshop Kantlijn

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORD - De aankondiging ‘Luistergroep en Schrijfworkshops in OBA van der Pek’ vraagt om uitleg in Nieuwsblad Amsterdam Noord. Het zijn twee lopende activiteiten die plaats hebben in OBA Van der Pek. 

De luistergroepen worden gehouden op de dinsdagen 6 (geslaagde eerste bijeenkomt) en 20 juni en 4 juli. In de Luistergroep praten de mensen over de dagelijkse dingen van hun leven. Wat ze meemaken thuis, op hun werk of in de buurt. En ze luisteren naar ervaringen van anderen, hoe zij met vergelijkbare problemen zijn omgegaan. Tussendoor doen de deelnemers een beweging, een gedicht of maken zij plezier. Iedereen is van harte welkom. Ook als je alleen wil luisteren. Op de dinsdagen 20 juni en 4 juli is de inloop om 9.30 uur. Start 10.00 uur tot 11.30 uur. Iedereen is van harte welkom, toegang is gratis. Voor meer info en contact: Tanja den Broeder, Buurtteam, 06 5135 0809 Zie voor meer data en locaties www.luistergroepen.org  

Kantlijn organiseert wekelijkse schrijfworkshops in Amsterdam voor iedereen die wil (leren) schrijven onder de inspirerende begeleiding van schrijfdocenten, afkomstig uit het schrijversvak. De workshops zijn gratis, altijd open inloop. Die zijn elke woensdag in de maanden juni en juli van 14.00 - 16.00 uur.

Aan de hand van een opdracht ga je werken aan je eigen tekst, waarna er ruimte is om je tekst voor te lezen en feedback te krijgen. Er is koffie, thee en aandacht voor elkaars verhalen. De workshops zijn gratis. Altijd open inloop. Kom langs of meld je aan via www.kantlijn.org  of via mailadres info@kantlijn.org 

Schrijverscollectief Kantlijn bestaat uit een kleurrijke groep mensen die de wind niet altijd mee hebben en die hun talent in het schrijven van verhalen en gedichten willen ontwikkelen. Zij treden naar buiten met publicaties en podiumoptredens.

OBA Van der Pek, Gentiaanplein 1.

Afbeelding