Tiny Showroom in actiestand!

Nieuws
Afbeelding
(Foto: )

NOORD - Voor de lawaai-wandeling die zondag 24 september in Noord zal worden gehouden ontwierp Erik Wong, grafisch ontwerper en wonend in Noord, vijf actie-beelden. Deze mini-campagne - een regenboog in pastelkleuren - is nu te zien in Tiny Showroom.

Vanwege de Aktie-stand laat Tiny Showroom de deur op een kier staan en kunnen mensen dagelijks van 10.30 tot 21.30 uur langskomen om posters en/of flyers op te halen om deze daarna door stadsdeel Noord te verspreiden. “Of om voor je raam te hangen. Dus kom langs, pak wat je nodig hebt en wordt zo onderdeel van deze actie-expositie!”

De demonstratie is zondag 24 september - 14.00 uur verzamelen op Mosplein - en is een reactie op anti-homogeweld in Oostzanerwerf. De optocht loop naar de Buiksloterweg-pont. Daar volgen nog toespraken van onder meer stadsdeelbestuurder Esther Lagendijk. Neem pannendeksels en dat soort materiaal mee, het is een lawaaiprotest!

De mini-campagne Happy Noord van grafisch ontwerper Erik Wong is van woensdag 19 t/m zaterdag 23 september dagelijks van te bezoeken 10.30 tot 21.30 uur. De deur van Tiny Showroom staat op een kier, je kunt pakken wat je nodig hebt. Mandarijnenstraat 78 Tuttifruttidorp.

Zie ook de agenda: www.tinyshowroom.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding