Geldmaat op Buikslotermeerplein

Nieuws
De automaten voor het opnemen van biljetten zijn voor iedereen te gebruiken
De automaten voor het opnemen van biljetten zijn voor iedereen te gebruiken (Foto: Aangeleverd)

NOORD - Binnenkort is er op het Buikslotermeerplein 133 een Geldmaat winkel. In deze winkel staan automaten ter beschikking voor het opnemen en storten van biljetten en een sealbagautomaat voor storten door ondernemers. De winkel is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur. 

In de Geldmaatwinkel in Amsterdam Noord staan acht automaten. De automaten voor het opnemen van biljetten zijn voor iedereen te gebruiken. Het storten van biljetten is alleen mogelijk voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank, omdat deze banken daarvoor met Geldmaat een contract hebben gesloten. 

De sealbagautomaat is toegankelijk voor klanten die daarvoor zelf en contract met hun bank hebben gesloten. Op een later moment zullen op deze locatie ook muntstortautomaten beschikbaar zijn. 

In de winkel van Geldmaat staat geen personeel, Geldmaat heeft naast de Geldmaatwinkel en buitenautomaten ook geldautomaten geplaatst bij supermarkten (Albert Heijn), boekhandels (Bruna, Primera, The Readshop) en lokale ondernemers.

Normaalgesproken staat er geen personeel in de Geldmaatwinkel, maar op donderdag 23 november is er een inloopmiddag. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn medewerkers aanwezig voor uitleg en hulp bij gebruik der automaten.