Noorderpark Kerstmarkt en de kramen

Nieuws
Sfeerbeeld eerdere Noorderpark Kerstmarkt
Sfeerbeeld eerdere Noorderpark Kerstmarkt (Foto: aangeleverd)

NOORD - Bij de ingang van het Noorderpark ter hoogte van IJskoud de Beste (Meeuwenlaan 331) zal weer een Kerstmarkt worden gehouden. Een gezellige markt op zondag 10 december van 13.00-17.00 uur om wat licht en warmte te brengen in deze donkere decembermaand.

Een markt voor en door bewoners! Als Noorderling kun je met een kraam op deze markt staan om handgemaakte of tweedehands spullen en kleding te verkopen. En natuurlijk alles het liefst met een kersttintje zoals cadeautjes, versieringen, lekkernijen… alles waarmee je rond de kerst mensen blij kunt maken! 

Het wordt een gezellige sfeer op de markt met muziek, drank en hapjes, vuurkorven, de Kerstman (“hohoho!”) en kinderactiviteiten.

Kraam op de Kerstmarkt?

Een kraam kost € 10,- plus € 5,- borg. De borg krijg je als deelnemer na afloop weer terug, mits je de kraam netjes oplevert. Net zoals vorig jaar zijn de kramen weer 4 meter lang, dus je deelt de kraam met een andere kraamhouder (dit vanwege vergunningen)

Aanmelden

– Stuur een email naar: info@noorderpark.nl met daarin: je naam en telefoonnummer, een omschrijving van wat je maakt en verkoopt.

– Vul de flyer in, te verkrijgen/in te leveren bij: Petra bij Elythé: de leukste winkel aan de Waddenweg 5. Er wordt je dan gevraagd de 15 euro in contant geld te betalen.

Bij heel onstuimig weer wordt de markt geannuleerd (3 dagen van tevoren) maar daar gaan de organisatoren (Elythé bij Petra, St Buurthulp, St Florakokjes, St Flora4life en St Noorderpark) natuurlijk niet van uit!

Dus zet de 10 december alvast maar in de agenda!

Sfeerbeeld eerdere Noorderpark Kerstmarkt
Sfeerbeeld eerdere Noorderpark Kerstmarkt