Ouderwets gezellige kerstmarkt in het Noorderpark

Nieuws
Kerstmarkt in het Noorderpark
Kerstmarkt in het Noorderpark (Foto: Stichting Noorderpark)

Velen zullen zondag 10 december weer de gezellige kerstmarkt bezoeken in het Noorderpark. Tientallen buurtkramen staan die dag buiten opgesteld, ter hoogte van IJskoud de Beste (Meeuwenlaan 331). De markt is vooral gericht op alle bewoners in Noord, om zo iedereen wat licht te brengen in deze donkere wintermaand.

Op de Noorderpark Kerstmarkt tref de bezoeker allerlei handgemaakte of tweedehands spullen tegen van buurtbewoners. Uiteraard alles met een kersttintje: cadeautjes, versieringen, decoraties en lekkernijen. 

De warme sfeer op de markt wordt aangevuld met livemuziek uit de buurt, warme hapjes, glühwein en vuurkorven. Er zijn diverse kinderactiviteiten zoals schminken of paardje lopen en bij de Florakokjes kun je mee knutselen of koken. Uiteraard komt de Kerstman voorbij (“ho ho ho!”) en het koor De IJgenwijze Noot, onder begeleiding van Clous van Mechelen en al tien jaar actief in de Vogelbuurt, zal een warm kerstrepertoire ten gehore brengen. 

Iedereen is van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur op deze leukste Kerstmarkt van Noord! Mede georganiseerd door Elythé bij Petra, Stichting Buurthulp, Stichting Florakokjes en Stichting Noorderpark.

Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Stichting Noorderpark versterkt samen met bewoners de levendigheid in het park. 

Doel is om een groene en verbindende plek te zijn voor iedereen. Ook is er alle ruimte om zelf activiteiten te organiseren. Meer info: www.noorderpark.nl 

Kerstmarkt in het Noorderpark