Cultureel Centrum gewijd aan vrouwen

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

NOORD - De wens leeft al langer. De oprichting van een cultureel centrum dat vrouwen mondiger maakt. Om die wens kracht bij te zetten is er een petitie opgestart.

De petitie om een cultureel centrum op te richten dat vrouwen mondiger maakt heeft veel aan kracht gewonnen, maar nog steeds is veel hulp nodig om het doel te bereiken!

“In slechts een maand tijd hebben we bijna 150 handtekeningen ontvangen, en bijna 100 daarvan zijn van mensen zoals jij die in Amsterdam wonen.” laat Carmen Toledo als projectleider weten. “We zijn erg dankbaar voor jullie steun tot nu toe.”

Om ervoor te zorgen dat de Gemeente Amsterdam de eis in overweging neemt, is het noodzakelijk om zo snel mogelijk nog eens 100 handtekeningen van buurtbewoners te verzamelen. Toledo daarover: “Jouw handtekening is cruciaal om dit belangrijke project te realiseren, dat niet alleen ten goede zal komen aan de vrouwen in onze gemeenschap, maar ook onze stad zal verrijken met culturele diversiteit, waardoor er een meer inclusieve en rechtvaardige toekomst ontstaat voor iedereen in Amsterdam.”

Doe mee door zo spoedig mogelijk nog de petitie te tekenen en help de initiatiefnemers hun doel te bereiken! “Teken en deel de petitie met je vrienden en familie, zodat ook zij zich bij deze belangrijke zaak kunnen aansluiten! Bedankt voor jullie steun!”

https://creatieveruimtevrouwen.petities.nl/

Meer informatie is te vinden op www.theredboxprojects.com