Samen repareren: Repair Café Zonneplein

Nieuws
Uitnodiging
Uitnodiging (Foto: Aangeleverd)

NOORD - Het Repair Café in Tuindorp Oostzaan opent zaterdag 2 maart haar deuren! Vanaf deze dag is iedereen die iets te repareren heeft elke eerste zaterdag van de maand tussen 12.30 en 15.00 uur welkom bij ‘JOFEL Amsterdam’ op Zonneplein 11.

Een defect apparaat, meubel, kledingstuk of speelgoed zal hier, indien mogelijk, gerepareerd worden. Want waarom weggooien en nieuw kopen als het ook te maken is? Door de grote behoefte in de buurt en een méér dan succesvolle editie van het popup repaircafé tijdens de Groenmarkt op het Zonneplein vorig jaar mei, zijn de handen ineen geslagen. 

Na deze drukbezochte middag hebben vier buurtbewoners, Tamara, Betty en Merel en Laura (de laatste twee eigenaren van buurtwinkel JOFEL) het initiatief genomen om een terugkomend Repair Café te beginnen. 

De eerste herstellers en vrijwilligers hebben zich aangemeld en kijken vol enthousiasme uit naar de feestelijke opening zaterdag 2 maart. Om 12.15 uur wordt het spreekwoordelijke lintje doorgeknipt door Yasmine el Ksaihi, lid van het dagelijks bestuur Stadsdeel Noord en oud-bewoonster Tuindorp Oostzaan.

Iedere eerste zaterdag van de maand tussen 12.30 en 15.00 bij ‘JOFEL Amsterdam’ op Zonneplein 11.

Uitnodiging