Smaakhaven nieuwe delicatessenzaak

Partnerbijdrage
Max Essink, doorgewinterde expert
Max Essink, doorgewinterde expert (Foto: Aangeleverd)

Stap binnen in de wereld van Smaakhaven, een nieuwe delicatessenzaak in het hart van Amsterdam-Noord, gevestigd in Winkelcentrum Mosveld. Max Essink, een doorgewinterde expert met meer dan tien jaar ervaring in de delicatessenbranche, heeft zijn passie vertaald naar Smaakhaven die haar deuren in september 2023 opende.

Smaakhaven, gevestigd op Mosveld 99, presenteert met trots een assortiment waarbij je geniet van de rijke smaak van boerenkazen van diverse familiebedrijven, biologische kazen en bovendien is er een breed aanbod van verschillende buitenlandse kazen. 

Groot assortiment

Maar, Smaakhaven biedt meer dan alleen kaas! Ontdek ambachtelijk gemaakte worsten, en verrukkelijke terrines die lokale culinaire tradities weerspiegelen. 

Voor de wijnliefhebbers onder ons is er een uitgebreide selectie van wijnen uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje, Zuid-Afrika en Chili. 

Daarnaast vind je er mousserende wijnen zoals champagne, Prosecco en Cava. En voor natuurwijn en biologische wijn kun je ook bij Smaakhaven terecht!

Dit is pas het begin

Laat je verleiden door de vers gebrande noten en ontdek een wereld van smaken met unieke tapenades, relishes, chutneys en mosterd. En dit is slechts het begin! 

Max heeft plannen voor toekomstige proeverijen in de winkel waarbij je de unieke smaken van Smaakhaven kunt ervaren. Kom langs en beleef culinaire verfijning zoals nooit tevoren!