Spits Cain Croes ‘sloopt’ ZOB

Sport
De Dijk volop in de aanval bij en tegen ZOB
De Dijk volop in de aanval bij en tegen ZOB (Foto: RodiMedia/KK)

ZUIDOOSTBEEMSTER – Met twee teams binnen de lijnen die de opwaartse lijn duidelijk te pakken hebben werd er van het eerste klasse duel tussen ZOB en De Dijk het nodige verwacht. 

De neutrale toeschouwer zal dan ook tevreden huiswaarts zijn gekeerd na het geanimeerde duel. Grote man dit duel was zonder concurrentie De Dijk spits Cain Croes die met zijn hattrick hoogstpersoonlijk zorgde voor een prima zege.

Vooraf klonk al dat er voor de thuisclub het nodige resultaat kon worden geboekt door een iets aangepaste stijl van voetballen. Door verdedigend beter te staan en hoog druk te zetten konden de nodige punten gescoord worden. Bij De Dijk weet het jonge team inmiddels ook hoe er in de eerste klasse succesvol gespeeld kan worden. Voeg daarbij het soepele optreden van arbiter Robin Punt en alle ingrediënten voor een aantrekkelijk duel zijn geschetst.

Na een aanvankelijke 1-0 achterstand wist De Dijk zich op overtuigende wijze terug te knokken in de wedstrijd. Na de 1-2 had misschien de 2-2 moeten vallen, maar dat gebeurde net niet en zo kon De Dijk weer drie punten toevoegen aan haar totaal.