Laatste kaarten voor Blind Art Date event

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

NOORD - Komende vrijdag heeft er in Nieuw Dakota aan de Ms. Van Riemsdijkweg vanaf 20.00 uur weer een bijzonder evenement plaats. Wil je wat hulp om je ware liefde te vinden? Reserveer dan de laatste tickets. 

De avond begint met een liefdeslezing van filosoof Menno de Bree, die de teksten heeft geschreven voor onze huidige tentoonstelling .

Hij zal handige filosofische datingtips en -tricks delen (zoals dat je je niet moet blindstaren op het romantisch liefdesideaal, dat je niet te veel zorgen moet maken over je seksueel kapitaal (maar wel over de staat van je innerlijk), en dat het handig is te begrijpen waarom je nooit op verleidelijke avances in moet gaan), zodat je vol vertrouwen het mijnenveld van de liefde kunt verkennen.

Daarna neemt Nieuw Dakota de rol van matchmaker op zich en koppelt je aan een partner voor de avond. Samen bezoeken jullie de tentoonstelling en brengen jullie de adviezen van Menno de Bree in de praktijk. We sluiten de avond af met een borrel, waar je de kans krijgt om elkaar beter te leren kennen.

TICKETS

Deze kosten € 5 (inclusief entree tentoonstelling en welkomstdrankje).

Deze tentoonstelling is mogelijk gemaakt door Mondriaan Fonds, het Cultuurfonds en AFK.

Nieuw Dakota is een tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst op de NDSM-werf in Amsterdam. Het experimentele programma omvat tentoonstellingen, performances, rondleidingen en educatieve activiteiten, met als doel zowel kunstenaars als bezoekers uit te dagen en hun perceptie van de wereld te verbreden.