Het Danspaleis komt naar de Meeuw

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

NOORD - Het Danspaleis zal donderdag 15 februari buurtcentrum de Meeuw weer om toveren tot één grote danszaal. De oude kaskrakers en dansers van het Danspaleis zorgen voor een vrolijke en swingende middag waarbij veel voetjes van de vloer gaan!

Love is in the air

Speciaal voor Valentijnsdag dat een dag eerder plaats vindt, pakt het Danspaleis uit met een speciale editie. Het ‘tankstation van levensvreugde’ strijkt neer voor een dansje én sjansje. Dus wil je iemand ontmoeten, haal dan je dansschoenen uit de kast. Kom alleen of neem je buurman of -vrouw mee, je vrienden of opa en oma zijn ook welkom om samen te dansen. De Platendraaier trekt klassiekers uit de koffer van rock & roll, smartlap, Engelse wals tot merengue. Een feest van herkenning voor ouderen en voor iedereen die van swingen houdt.
Op deze leuke ontmoetingsplek in de Meeuw kunnen buurtbewoners naast het dansen ook met elkaar praten en genieten van de muziek. Zo kan men op een ongedwongen manier contact leggen en wie weet ontstaan er nieuwe vriendschappen!

Voor iedereen

Ook mensen met een rollator, of mensen die niet zelf kunnen of willen dansen zijn van harte welkom om deze middag mee te maken. Een bezoeker van Het Danspaleis tegen haar vriendin na afloop van het Danspaleis: ‘Wacht effe meid, ik moet terug. Ik ben mijn rollator vergeten.’

Praktische Informatie   

Ook dansen zoals vroeger? Een ieder is van harte welkom op deze vrolijke dansmiddag. Goed om te weten: de entree is gratis 

Datum: donderdag 15 feb | 14.00 - 16.00 uur
Adres: Huis van de Wijk De Meeuw, Motorwal 300 (naast de Dirk, Meeuwenlaan) in Amsterdam-Noord

Meer informatie: www.huisvandewijknoord.nl en kijk bij: Activiteiten in de Meeuw