Stichting Welzijn Bergen zoekt vrijwilligers

Algemeen
Afbeelding
Foto: Pexels.com

REGIO - Het Volwassenenwerk van Stichting Welzijn Bergen zoekt vrijwilligers voor het project WonenPlus. WonenPlus biedt praktische ondersteuning aan ouderen, gehandicapten en chronisch zieken, waardoor deze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Veel van deze diensten worden door vrijwilligers uitgevoerd en daar zijn wij ontzettend blij mee. Meer weten: klik hier.

Door de toenemende hulpvragen kan de Stichting nieuwe vrijwilligers gebruiken voor de vervoersdienst in Bergen , Egmond en Schoorl. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het brengen van mensen naar bijvoorbeeld de huisarts, kapper of ziekenhuis. Dit uiteraard tegen een kilometervergoeding.

Ook zijn wij op zoek in Bergen Egmond en Schoorl naar vrijwilligers die een keer per week een boodschap zouden willen doen voor mensen die dat zelf niet meer kunnen. In deze tijd van Corona zijn veel ouderen eenzaam en zijn opzoek naar een maatje. Als vrijwilliger bezoek je een of twee per week iemand met wie je gaat wandelen, houdt een gezellig praatje of drink je een kop koffie. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Geïnteresseerd en graag een handje helpen dan contact opnemen met Carla Meliefste, 072-5095267, alle werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur of via c.meliefste@welzijnbergen.nl

Meer informatie vindt u op onze nieuwe website www.welzijnbergen.nl