Stichting Welzijn Bergen zoekt vrijwilligers

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pexels.com)

BERGEN - Het Volwassenwerk van Stichting Welzijn Bergen zoekt vrijwilligers voor het project WonenPlus. WonenPlus biedt praktische ondersteuning aan ouderen, gehandicapten en chronisch zieken. Hierdoor kan deze groep langer zelfstandig blijven wonen. Abonnees van WonenPlus kunnen gebruik maken van deze ondersteuning. ‘’Veel van deze diensten worden door vrijwilligers uitgevoerd en daar zijn wij ontzettend blij mee.’’

Door de toenemende hulpvragen kan Stichting Welzijn Bergen nieuwe vrijwilligers gebruiken voor onderstaande diensten:

  • Vervoersdienst: in Bergen, Egmond en Schoorl. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het brengen van mensen naar bijvoorbeeld de huisarts, kapper of ziekenhuis. Vrijwilligers ontvangen een kilometervergoeding.
  • Boodschappendienst: af en toe boodschappen halen òf op regelmatige basis.
  • Uitlaatservice: houdt u van honden en wandelen? Dan zijn wij op zoek naar u.
  • Schakels bezorgen: het bezorgen van ons kwartaalmagazine. Houdt u van wandelen in de buitenlucht? Dan is dit wellicht een leuke klus voor u. Vier keer per jaar in uw eigen wijk. En op een moment dat u het beste uitkomt.

Vrijwilligerswerk levert geen geld maar wel een goed gevoel en nieuwe contacten op. Nieuwe vrijwilligers krijgen een welkomstpakket.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Elfrith Schumacher, Wijksteunpunt Bergen en Egmond, telefoon 072-5821450 of met Carla Meliefste, Wijksteunpunt De Sanderij in Schoorl, telefoon 072-5095267. Alle werkdagen tussen 9.00- 12.00 uur.

Check onze website www.welzijnbergen.nl voor meer informatie van en over Stichting Welzijn Bergen.