Timmerdorp in Egmond aan den Hoef

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN DEN HOEF - ‘’Hoera! We gaan het proberen!’’ Vertelt een woordvoerder van Timmerdorp Egmond aan den Hoef. ‘’Dit jaar willen we, als het met de dan geldende coronamaatregelen mogelijk is, weer een timmerdorp in Egmond aan de Hoef houden. Dat wordt dan zoals gebruikelijk in de eerste week van de zomervakantie, dus maandag 12 juli tot en met donderdag 15 juli. Het thema van dit jaar is Jungle.’’

Timmerdorp is bedoeld voor alle kinderen vanaf 6 jaar t/m groep 8 van de basisschool.
Inschrijven gaat online en zal in juni starten. Deelnemersbijdrage is € 20,00 en minimaal 1 ouderhulp dag per kind.
Meer informatie zoals programma, tijden, voorwaarden etc. is binnenkort te zien op de website: www.timmerdorpegmondaandenhoef.nl

Hulp is nodig

De Timmerdorp werkgroep van Jeugdbelangen is druk bezig met de voorbereidingen en een aantal sponsors heeft zich al financieel of in natura garant gesteld.

Maar wij kunnen alle hulp gebruiken om het timmerdorp tot een succesvol geheel te maken. Hebt U hout, verf of andere materialen die door de kinderen van timmerdorp in hun hutten verwerkt kunnen worden? Bewaar het en breng het vlak voor de start van timmerdorp.

Ook zoeken wij vrijwilligers zoals oudere kinderen en ouders die tijdens timmerdorp meerdere dagen mee willen helpen als EHBT-er (Eerste Hulp Bij Timmeren) , EHBC-er (Eerste Hulp Bij Catering) als vaste hutouder, of in de organisatie van timmerdorp.

Aanmelden van hulp kan via timmerdorpegmondaandenhoef@gmail.com

Wij hebben er weer zin in en hopelijk wordt er straks weer door veel kinderen enthousiast getimmerd aan hun eigen hut in Egmond aan den Hoef!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding