Zomerkamp Schoorl: alles-in-1 dag

Algemeen
Zomerkamp voor basisscholen
Zomerkamp voor basisscholen Foto: aangeleverd

GROET/SCHOORL/BERGEN - De alles-in-1 dag Zomerkamp voor basisscholieren Groet, Schoorl en Bergen vindt 12 juli plaats. Helaas dit jaar nog geen volledig zomerkamp van 5 dagen, maar wel één hele leuke volle dag waarbij de vrijwilligers van het Jongerenwerk in Bergen alles uit de kast trekken om de jeugd een onvergetelijke dag te laten beleven.

Maandag 12 juli gaan de kinderen in groepen onder begeleiding het duin in. De jongste deelnemers, uit de groepen 3, 4, 5 en 6, worden om 9.00 uur verwacht op het parkeerterrein bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Vanaf hier trekken zij, na een warming-up, te voet de duinen in. Gedurende de dag worden er verschillende spellen gespeeld en wordt er gezamenlijk wat lekkers gegeten. Neem zelf ook een lunchpakketje mee! Zo rond 16.30 uur zijn de kinderen weer terug op het startpunt. Kinderen uit de groep 7 en 8, hebben een eigen programma in de avond: dit start om 19.30 uur, ook vanaf het parkeerterrein bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Rond 22.00 uur zullen zij weer terug zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf maandag 14 juni, vanaf 9.00 uur, tot uiterlijk 5 juli, via www.welzijnbergen.nl of rechtstreeks via www.jongerenwerkbuch.nl/activiteiten. Na inschrijving ontvangt men in de eerste week van juli een betaalverzoek voor € 2,50 per deelnemend kind. Er is plek voor ongeveer 70 kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 en voor 35 kinderen uit groep 7-8.