Groene Strand-excursie Camperduin

Algemeen
Drieteenstrandloper.
Drieteenstrandloper. Foto: aangeleverd

CAMPERDUIN - Wil je meer weten over de natuur op het strand? Ga dan mee op excursie bij het Groene Strand van Camperduin en ontdek de dieren en planten langs de kust. Van kwallen tot drieteenstrandlopers, en wat er nog meer te zien is langs de waterlijn. De excursie vindt plaats op dinsdag 7 september van 13.30 tot 15.00 uur.

Een ervaren gids laat je zelf ontdekken wat er allemaal te zien is en kan hier veel over vertellen. Na deze excursie is de kans groot dat je het strand bij een volgend bezoek heel anders beleeft en veel meer ziet en ontdekt. 

De excursie wordt georganiseerd door Het Groene Strand; een samenwerking tussen LandschappenNL, IVN Natuureducatie, Stichting ANEMOON, Stichting Duinbehoud en de Vogelbescherming. Het Groene Strand heeft tot doel natuur en natuurbeleving terug te brengen op het strand. Lees meer op www.hetgroenestrand.nl.

Ga je mee?

Het vertrekpunt is bij de strandafgang van Paviljoen Luctor et Emergo te Camperduin. Van daaruit loop je naar het natuurstrand. De kosten bedragen vier euro per persoon, kinderen tot twaalf jaar gratis.

Meer informatie en reserveren via: www.gaatumee.nl.