Afscheid Juf Erna na 40 jaar onderwijs

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd

EGMOND AAN ZEE - Afgelopen donderdag hebben de kinderen van de Driemaster op swingende wijze afscheid genomen van juf Erna. Na bijna 40 jaar onderwijs vond juf Erna het tijd om lekker te gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Heel jammer voor alle collega’s en kinderen maar het is haar meer dan gegund.

In een prachtige Corvette werd Erna uit Bergen opgehaald en voor de deur van de school afgezet. Onder luid gezang van een lied speciaal geschreven voor haar op de melodie van WMCA, en door de erehaag werd Erna onthaald op het schoolplein. Op school wachtte haar een heerlijke lunch geserveerd door leerlingen uit groep 7/8. Na deze lunch werden er mooie cadeaus door de klassen aan Erna gegeven, allemaal in het thema van tuinieren waar ze erg van houdt.

Toen was het tijd voor het echte afscheid, de hele dag hadden de groepen onder leiding van Samba Salad geoefend om een geweldig optreden voor Erna neer te zetten. En een mooi afscheid was het! Swingend, dansend en zingend stonden de kinderen voor Erna op te treden.

Het was een geweldig mooie dag die Erna meer dan verdiend heeft na al die jaren bij ons op de Driemaster!

Afbeelding