Inschrijving Schik in kunst nog open

Algemeen
Tweejaarlijks evenement lonkt
Tweejaarlijks evenement lonkt Foto: aangeleverd

BERGEN - Na de persconferentie van dinsdag 26 januari waarin versoepelingen zijn aangekondigd ziet het er goed uit voor Schik in kunst. De inschrijving is nog steeds geopend voor het tweejaarlijkse evenement Schik in kunst op 11 en 12 juni 2022.

‘’Mocht het zo zijn dat het evenement alsnog wordt afgeblazen krijgen alle ingeschreven deelnemers en donateurs (vrienden van Schik) net als twee jaar geleden al hun geld weer terug. Er is geen reden om te wachten met inschrijven dus! Schik in Kunst is een gecombineerde tentoonstelling van kunstwerken bij deelnemers thuis, op verzamel locaties en in Dorpshuis de Blinkerd in Schoorl. Aan elkaar verbonden door een kunstroute.’’

Laat zien wat je maakt en kom kijken wat anderen maken

Wat is het

Professionele, semiprofessionele en serieuze amateur kunstenaars, woonachtig in Schoorl, Groet of Camperduin of met een andere aantoonbare relatie met het dorp kunnen zich aanmelden. De deelnemersvoorwaarden en het online inschrijfformulier vind je op www.schikinkunst.nl. Inschrijving betekent overigens niet automatisch toelating. Een commissie beoordeelt of aan alle voorwaarden is voldaan.