Egmond-Binnen

Filmmiddag voor ouderen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Archief RM)

EGMOND-BINNEN - De medewerkers achter Dorpshuis de Schulp zijn blij dat ze weer kunnen beginnen met activiteiten, met name voor de ouderen in de Egmonden. Zo is er zondag 13 februari een filmmiddag die start om 14.30 uur. Locatie is Visweg 45 in Egmond-Binnen. Waar gaat de film over? U mag raden wat de titel is.

Willis Peterson is een op leeftijd gekomen boer die er heel conservatieve ideeën op nahoudt. Hij laat zijn boerderij achter zich en trekt naar Los Angeles om voor onbepaalde tijd bij zijn zoon John in te trekken. Deze woont samen met zijn mannelijke partner en hun geadopteerde dochter. De hereniging tussen vader en zoon brengt al snel conflicten met zich mee.

Informatie

De voorstelling begint om 14.30 uur, de zaal is open vanaf 14 uur. Entree kosten bedragen vier euro per persoon. Bent u nieuwsgierig naar de titel van de film? Neem dat even contact op met Dorpshuis De Schulp via 0725063523 of ga naar www.deschulp.nl, of mail beheerder@deschulp.nl. Zet ook alvast de volgende datums ook in uw agenda: 13 maart, 10 april, 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.

Willis Peterson is een op leeftijd gekomen boer die er heel conservatieve ideeën op nahoudt