Bioscoop

Films bij Filmhuis Schoorl in De Blinkerd

Algemeen
Een drama/oorlogsfilm uit 2020
Een drama/oorlogsfilm uit 2020 Foto: aangeleverd

SCHOORL - Kom ook genieten van de leukste films bij Filmhuis Schoorl in De Blinkerd.

Vrijdag 11 februari draait om 19.30 uur Quo Vadis, Aïda? Deze drama/oorlogsfilm uit 2020 duurt 101 minuten en staat onder regie van Jasmila Žbanic met spelers als Jasna Ðuricic, Izudin Bajrovic en Boris Ler Aida was vroeger lerares Engels. Tijdens de bezetting van de Bosnische stad Srebrenica door het Servische leger, fungeert ze als tolk voor de Nederlandse VN-militairen. Samen met haar man en zonen zoekt ze onderdak in de VN-basis. De bescherming die de militairen kunnen bieden is echter minimaal en Aida moet bepalen hoe ver ze gaat om haar familie te beschermen. Vrijdag 18 februari draait om 19.30 uur Minari (2020).

Filmcafé

Woensdag 16 februari om 14.00 uur is het filmcafé in De Blnikerd met een prijswinnende Oscar-verrassingsfilm. Vanaf januari 2021 organiseert Filmhuis Schoorl elke 3e woensdagmiddag van de maand om 14.00 uur een voorstelling waar je met vrienden kunt afspreken of nieuwe vrienden ontmoet. Deze maand een vervolg hiervan op woensdag 16 februari 2022. Ga naar website www.filmhuisschoorl.nl voor de filmtitel en reservering.

Reserveren

Meer informatie? Plaatsen kunnen gereserveerd worden op www.filmhuisschoorl.nl of aan de kassa voor de voorstelling (de zaal is open een kwartier voor de voorstelling). De film wordt vertoond zonder pauze. Filmhuis Schoorl vertoont wekelijks op vrijdag haar films om 19:30 uur in Theaterzaal van Dorpscentrum De Blinkerd, Heereweg 150, Schoorl.