Inschrijving talentenshow Egmond

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

EGMOND AAN DEN HOEF - Nadat het al twee jaar niet mogelijk was, wil Jeugdbelangen Egmond aan den Hoef dit jaar weer een talentenshow organiseren voor alle basisschoolkinderen onder de titel ‘Egmond heeft talent!’ en wel op zondagmiddag 10 april vanaf 12.30 uur in het Dorpshuis Hanswijk.

‘’Heb je talent zoals live-zingen, dansen, acrobatiek, playbacken, mimespelen, voetballen, een muziekinstrument bespelen, of een verrassend tot nu toe onbekend talent? Ken je een bijzondere act of wil je op het toneel laten zien wat jij allemaal kan, solo of met een groep? Dan is dit je kans! Geef je dan zo spoedig op!’’

Juichende fans

De organisatie: ‘’Wij hopen weer op net zulke enthousiaste deelnemers als in voorgaande jaren op het podium van het Hanswijk en met nog meer juichende fans in de zaal. In elk geval worden de winnaars van de playbackshow van 2019 uitgenodigd om de wisselbeker te verdedigen. In verband met de beperkte capaciteit en de nodige voorbereidingen is aanmelding vooraf nodig. Bij grote belangstelling zal er een loting plaatsvinden. Inschrijving is mogelijk voor solisten en groepen De inschrijfformulieren zijn inmiddels verspreid bij de basisschool van Egmond aan den Hoef.

Inschrijving

De inschrijving voor de talentenshow is op donderdag 3 maart van 14.15 tot 15.00 uur in het Dorpshuis Hanswijk door opgave van naam (of namen), telefoonnummer plus omschrijving van de act en betaling van deelname bedrag van vier euro per persoon. Wie die dag niet kan, mag het inschrijfformulier met de deelnemersbijdrage in gesloten enveloppe vooraf of uiterlijk 2 maart deponeren in de brievenbus bij de thematafel in school de Kiem. Een eerste advies van onze jury is reeds dat originaliteit extra beloond zal worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding