High tea en Alzheimercafé bij Postaanzee

Algemeen
Afbeelding
Foto: Pexels.com

EGMOND AAN ZEE - ‘’Wat zijn we blij dat we weer kunnen ontmoeten. Daarom luidt Postaanzee deze lente maand in met een High tea zondag 6 maart en dat voortaan iedere eerste zondag van de maand. 

Een gezellig zondagmiddag met een high Tea is samen met anderen genieten van verschillende zoete en hartige hapjes waarbij volop thee en soms ook koffie wordt gedronken. Het is erg populair en wordt ook wel Tea Party genoemd. Het kookteam heeft er ontzettend veel zin in om deze nieuwe activiteit te gaan starten. Vooraf aanmelden kunt u bij Postaanzee tegen betaling van € 5,- de middag is van 15.00- 17.00 uur inloop vanaf 14.45 u. De volgende data zijn: 3 april, 1 mei, 5 juni. U bent van harte uitgenodigd.

Alzheimercafe

Dinsdagavond 8 maart is het Alzheimercafé vanaf 19.30 uur. Voor mensen met dementie, mantelzorgers, familie en betrokkenen organiseert Alzheimer Noord Kennermerland Alzheimer Cafes. Onder deskundige leiding worden onderwerpen besproken, waarbij ruimschoots gelegenheid is om vragen te stellen. U bent welkom zonder opgave. De entree, koffie en thee zijn gratis. Iedere 2e dinsdag OM de maand vanaf 19.30 uur inloop.

Postaanzee Voorstraat 82a Egmond aan Zee

Afbeelding