Dans wat je kan!

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

BERGEN - In de maanden maart en april kunt u gratis meedansen met Saskia van der Kreke van Dans wat je kan! Dit kennismakingsproject wordt ondersteund vanuit de leefstijlgelden van de gemeente Bergen. U kunt zich aanmelden via de website www.danswatjekan.nl.

Ervaar het plezier van samen bewegen en dansen! Deze lessen zijn voor iedereen die zou willen genieten van dansen en bewegen, zittend of staand. Wilt u ook zo graag bewegen, luisteren naar de muziek en andere spieren voelen? Maar ook even weg zijn van de dagelijkse rituelen. Dan is ‘Dans wat je kan!’ echt iets voor u. U kunt ook samen komen met een familielid, partner of begeleider. Aansluitend is er koffie of thee.

Elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur bent u welkom mee te dansen in dorpscentrum De Blinkerd in Schoorl. Vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur staat de muziek aan in het Binnenhof in Bergen en van 12.30 tot 13.30 uur ontvangst Saskia jullie in dorpshuis De Schulp in Egmond Binnen, deze danslessen starten op vrijdag 1 april.

Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u deelnemen in dorpshuis Hanswijk in Egmond aan de Hoef. Voor meer informatie en voor het aanmelden kunt u terecht op www.danswatjekan.nl of bellen naar Saskia, 06-43837101.