Schik in kunst verloot werk van Sterk

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

SCHOORL - Dit jaar wordt het tweejaarlijkse Schoorlse kunstevenement Schik in Kunst gehouden op 11 en 12 juni. De inschrijving voor kunstenaars is inmiddels gesloten. De organisatie is aangenaam verrast door het aantal aanmeldingen. Bestuur en vrijwilligers zijn druk bezig met de voorbereidingen om er een boeiend, gezellig en verbindend weekend van te maken dat ook veel bezoekers uit de wijde omgeving moet trekken.

Deelnemende kunstenaars zijn door hun aanmelding automatisch ‘Vriend van Schik’ geworden. Daarmee maken zij kans op een aquarel van kunstschilder Thijs Sterk uit Schoorl (1913-1982). Het werk zal tijdens het weekend verloot worden. Ook niet-deelnemers kunnen ‘Vriend van Schik’ worden. Als je Schik een warm hart toedraagt en kans wil maken op dit inmiddels opnieuw ingelijste werk, meld je dan aan als vriend op www.schikinkunst.nl.

Voor een bijdrage vanaf € 15 ondersteun je dit prachtige evenement, dat geheel op vrijwilligers draait en kan bestaan dankzij sponsorbijdragen en bijdragen van ‘Vrienden van Schik’.