Volop activiteiten in de meivakantie gemeente Bergen

Algemeen
Wie ouder is dan zes jaar, kan bovendien meedoen aan diverse sportclinics zoals yoga, schaken, fungames en ouder-kind bootcamp
Wie ouder is dan zes jaar, kan bovendien meedoen aan diverse sportclinics zoals yoga, schaken, fungames en ouder-kind bootcamp Foto: aangeleverd

BERGEN - Tijdens de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen, in samenwerking met Jongerenwerk Bergen en lokale sportverenigingen, verschillende sportieve activiteiten. Van een dreumesinstuif en sportspektakel tot een SportOntdekkingsweek op verschillende sportverenigingen. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op https://www.sportenbewegeninbergen.nl/activiteitenkalender.

Op maandag 2 mei wordt Sporthal De Blinkerd omgetoverd tot een waar kinderparadijs. In de ochtend zijn dreumesen (1-5 jaar) met ouder/verzorger welkom, van 10.00 tot 11.30 uur kunnen zij klimmen, klauteren, kruipen, rennen en vooral samen veel plezier maken. In de middag kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar zich uitleven op luchtkussens, een stormbaan én met divers spelmateriaal.

Wie ouder is dan zes jaar, kan bovendien meedoen aan diverse sportclinics zoals yoga, schaken, fungames en ouder-kind bootcamp. Je kunt je bij binnenkomst inschrijven voor een clinic naar keuze. Ouders kunnen kosteloos deelnemen aan de ouder-kind bootcamp van Skik. Dinsdag, woensdag en donderdag staan in het teken van de SportOntdekkingsweek! Deze activiteit is voor kinderen van 6-12 jaar en jongeren van 13-15 jaar. Wil jij ontdekken welke sport het best bij je past? Je kunt gave clinics zoals freerunning, honk- en softbal en voetbal verwachten. Kinderen van 6-12 kunnen iedere ochtend van 9:00 tot 12:00 kennis maken met een nieuwe sport. Voor de 13-15 jarigen geldt dat ze van 12:30 tot 13:30 een clinic kunnen volgen.

Meld je vooraf aan voor de activiteiten via https://www.sportenbewegeninbergen.nl/activiteitenkalender. De inschrijving voor de SportOntdekkingsweek opent op dinsdag 12 april. Iedereen kan meedoen! Gezinnen die de bijdrage niet kunnen betalen mogen contact opnemen met de buurtsportcoach, Elles Kraakman, e.kraakman@hollandsportbv.nl of bellen 06-29319401.

Voor BSO/KDV en groepen gelden aangepaste tarieven, ook hierover kan contact worden opgenomen met de buurtsportcoach.