IVN-natuurwandeling Wimmenummerduinen

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

EGMOND - Natuurgidsen van IVN Afdeling Noord-Kennemerland nemen u weer mee in de duinen ten noorden van Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef. De wandeling vertrekt morgen (1 mei) om 10.30 uur bij het PWN-parkeerterrein aan het Nachtegalenpad in Egmond aan den Hoef.

Op zondag 1 mei is de lente in al zijn pracht aanwezig en valt er veel te vertellen over de flora en de fauna. Met wat geluk zien we de blauwborst, horen we de kikkers of zien we watervogels met jongen. En als de zon schijnt zullen we vast wel vlinders kunnen waarnemen. Ook op de duinlandjes worden al weer veel werkzaamheden verricht. Het wordt dus hopelijk een zeer aangename zondagochtendwandeling.

U dient zelf te zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat (Bestel uw duinkaarten | PWN). De wandeling duurt ongeveer twee uur. Een donatie (richtlijn €3,00 per persoon) wordt op prijs gesteld.

U dient zich van tevoren aan te melden via e-mail: wimmenumnkl@gmail.com. Opgeven tot de dag ervoor.

Kijk ook op de website www.ivn.nl/nkl

Hebt u een wandeling gemist: Loop dan een wandeling met IVN Routes app Wandelroutes IVN Noord-Kennemerland | IVN (ook landelijk op de site van de IVN).