Peggy van Ligten met band in Hoeve Overslot

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN DEN HOEF - Zondag 15 mei speelt Peggy van Ligten met haar band in hoeve Overslot. Peggy van Ligten is een muzikant die vanaf haar jongere jaren met muziek is bezig geweest. 

Uit een muzikale familie waarin pa en broers allen gitaar speelden was het vanzelfsprekend dat ook zij dit deed. Al op jonge leeftijd raakte zij bekend met het creëren van eigen teksten en leuke muzieklijntjes ontdekken. Melodieus, sfeervol en eigenzinnig zijn toch wel de ingrediënten die in haar songs worden meegenomen naar nu. Fijne easylistening nummers .. Waarin tekst, gitaar, zang en muzieklijn een mooie harmonie maken. Dit is ook wat zij hierin beoogt. Beinvloed door elke andere song die kan raken … heeft zij gaandeweg een hele eigen stijl gekregen. Eigentijds en tegelijkertijd .. tijdloos. Een mooie link van toen naar nu.

Naast de inspiratie van haar muzikale familie is ook Kim Rademakers (basgitaar) en Jacco op percussie voor Peggy zeer inspirerende personen op haar muzikale weg. Een wederzijds verstaan van elkaars “muzikale tonen”…

Museumhoeve Overslot is ieder weekend open vanaf 15.00 uur. Het concert begint om 16.00 uur en er wordt een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten gevraagd. Kom wel op tijd want vol is vol!

Museumhoeve Overslot, waar verder nog een Wunderkammer met diverse fantastische verzamelingen met bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia te zien is, kunt u vinden in het historische hart van Egmond aan den Hoef, aan de Slotweg 42

Afbeelding