Aan tafel met... ROC de Hoofdzaak

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN ZEE - ROC de Hoofdzaak is een zelfregie- en herstelorganisatie voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Je kunt er werkelijk voor van alles terecht, uiteenlopend van ervaringsdeskundigheid tot zelfhulpgroepen en ondersteuning. Twee medewerkers zitten deze middag aan tafel om met u in gesprek te gaan. Ze vertellen over hun werk, over de organisatie en u hebt natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen. Bent u ook zo benieuwd naar ROC de Hoofdzaak? Kom dan langs!

Iedereen is van harte welkom tijdens deze Aan tafel met… op donderdag 12 mei van 13.30 tot 15.00 uur in PostaanZee, Voorstraat 82A in Egmond aan Zee. De toegang is gratis. Je kunt je aanmelden via www.bknw.nl/agenda. Schuif aan!

Aan tafel met…

Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafel in PostaanZee biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een “Aan tafel met…” wilt verzorgen kun je je aanmelden bij Amanda Wolters op a.wolters@bknw.nl.