Hemelvaarttoernooi Zeevogels

Algemeen
Gezelligheid
Gezelligheid (Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN DEN HOEF - Traditiegetrouw vindt bij Zeevogels op Hemelvaartdag - donderdag 26 mei - het Hemelvaarttoernooi plaats. Inschrijving staat open voor vriendenclubs, zaalvoetbalteams of een reünieteam, dames of heren, het maakt niet uit. Aanvang is 11.00 uur.

Een feest voor iedereen die voor de lol eens tegen een bal wil trappen in een ongedwongen, meestal zonnige sfeer. ’’Stel je eigen team samen uit minimaal vier veldspelers en een keeper en maximaal negen (inclusief keeper). De minimumleeftijd is 16 jaar en het geslacht per team is hetzelfde. Het toernooi staat dus open voor zowel dames als heren, maar niet voor gemengde teams. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per ploeg. Er wordt gespeeld op een kwart voetbalveld, ruwweg volgens de zaalvoetbalregels. Bij de mannen is er een recreatie- en een prestatie competitie. Het motto is en blijft op deze dag: Gezelligheid.’’

Aanmelden

Aanmelden per e-mail; hemelvaarttoernooi@zeevogels.nl maar kijk eerst even op de website www.zeevogels.nl. Let op: je krijgt als je per e-mail inschrijft bijtijds een bevestiging. Wanneer je deze niet krijgt neem dan even contact op met de organisatie. Inschrijven vóór zondag 22 mei 18.00 uur.