Ontdek de natuur op het Groene Strand bij Camperduin

Algemeen
Reserveren is verplicht via www.gaatumee.nl. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Reserveren is verplicht via www.gaatumee.nl. Kinderen tot 12 jaar gratis. (Foto: aangeleverd)

CAMPERDUIN - Wil je wel eens meer weten over de natuur op het strand? Ga dan op zaterdag 28 mei van 11.00 tot 12.30 uur mee met een gids van Landschap Noord-Holland, op excursie bij het Groene Strand van Camperduin.

Ontdek de dieren en planten langs onze kust. Van krabbetjes en schelpen tot strandvlooien, en wat er nog meer te zien is langs de waterlijn. Als je het strand van dichtbij bekijkt, ontdek je een hele nieuwe wereld! De ervaren gids laat je zelf ontdekken wat er allemaal te zien is en kan hier veel over vertellen. Na deze excursie is de kans groot dat je het strand bij een volgend bezoek heel anders beleeft en veel meer ziet en ontdekt. Doe mee: ontdek de natuur op het strand! De excursie is een initiatief van het Groene Strand; een samenwerking tussen Landschappen NL, IVN Natuureducatie, Stichting ANEMOON, Stichting Duinbehoud en de Vogelbescherming. Het Groene Strand heeft tot doel natuur en natuurbeleving terug te brengen op het strand.

Informatie

Reserveren is verplicht via www.gaatumee.nl. Kinderen tot 12 jaar gratis. Vertrekpunt is Keerplein Heereweg Camperduin bij Paviljoen Struin en kosten bedragen 7 euro.

Lees meer over het Groene Strand op de website van Landschap Noord-Holland: https://www.landschapnoordholland.nl/projecten/noord-hollands-groene-strand of op de website www.hetgroenestrand.nl.