Zomervakantie programma Bergen 2022

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

BERGEN - De buurtsportcoaches van Holland Sport hebben in samenwerking met Jongerenwerk Bergen en de lokale sportaanbieders een actief zomerprogramma voor jong en oud opgesteld. Van wekelijkse buitensportlessen en strandsportdagen voor kinderen tot sport- en beweegactiviteiten voor álle leeftijden. Er is genoeg te beleven in de zomervakantie!

De lokale sportaanbieders organiseren activiteiten waarbij zowel leden als niet-leden meer dan welkom zijn. Bij diverse wandelgroepen en fietsgroepen kan je wekelijks op verschillende dagen aanhaken bij de georganiseerde activiteiten.

Ook organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen wekelijks in 3 verschillende kernen ZomerFun. ZomerFun is een gratis aanbod dat gericht is op kinderen uit groep 3 t/m 8 die lekker in de buitenlucht willen sporten en bewegen.

Op de 1e vakantiedag, maandag 18 juli, zal er een alles-in-1-dag Zomerkamp plaatsvinden bij de Lagune in Camperduin. Deze dag is bedoeld voor kinderen van groep 7, 8 en de 1e klas voortgezet onderwijs. Eén hele leuke volle dag waarbij de vrijwilligers van het Jongerenwerk in Bergen alles uit de kast trekken om de jeugd een onvergetelijke dag te laten beleven.

Dinsdag 19 juli organiseren de buurtsportcoaches, in samenwerking met Beach and Waves op het strand van Egmond aan Zee, BeachFun. In de middag kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 en de 1e klas van het voortgezet onderwijs zich vermaken met boogschieten, volleybal en powerkiten!

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor het gehele overzicht, data/tijden en locaties op de website.

Informatie, aanmelden en betalen voor de vakantie activiteiten kan via de website: www.sportenbewegeninbergen.nl/zomervakantie

Voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Maar de organisatoren vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Gezinnen die de bijdrage niet kunnen betalen kunnen contact opnemen met de buurtsportcoaches Eefke en Elles via e.devos@hollandsportbv.nl of e.kraakman@hollandsportbv.nl