DJ Gerard Ekdom keert terug naar Hargen Sail

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

HARGEN - Op 1, 2 en 3 juli aanstaande staat het strand van Hargen na een afwezigheid van twee jaar gelukkig weer in het teken van sport en feest. Overdag een mooi sportprogramma met Beach tennis, Beach soccer, ultimate frisbee, open air darts, jeux de boules en yoga. Inschrijven hiervoor kan nog op de site www.hargenaansail.nl

Op vrijdagavond trappen de Radio 538 DJ’s on Tour af in de feesttent op het strand met een vier uur durende knallende show die om 21.30 uur begint. Op zaterdag neemt om 20.30 uur DJ Le Tech het stokje van hen over en hij geeft dat op zijn beurt door aan DJ Gerard Ekdom (Radio 10) die de tent op zijn kop zet.

Zondag 3 juli is de Hargen Sail Festival Sunday. Na het sportprogramma met tijdens het Open Air Darts een masterclass door dartslegende Co Stompé is het feest op het terras met DJ Jacco Silver om 17.00 uur en aansluitend meteen de finale van Hargen Sail, traditioneel met niemand minder dan de huisband Jamento. De zondag eindigt wat eerder dan normaal, rond 23.30 uur.

Entree (en leeftijdscheck) op elke dag is 5 euro voor onder de 18 en 10 euro voor 18 jaar en ouder. Samen met alle sponsors, de bouwploeg en vrijwilligers kijkt het bestuur er naar uit iedereen weer te zien op het mooie strandfeest!

Meer weten: hargenaansail.nl

Afbeelding
Afbeelding