IVN-natuurwandeling in Wimmenummerduinen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND - De maandelijkse IVN-wandeling start morgen - zondag 4 september - en het kan nog een zomerse tocht worden, maar er zullen zeker tekenen van de herfst te zien zijn. De meidoorn (zie foto RdR) heeft weer bessen, onder meer voor de vogels.

Op de landjes van het zeedorpenlandschap ten noorden van Egmond aan Zee wordt de oogst binnengehaald. Het pad is vaak mul, dus stevige schoenen aanbevolen. We vertrekken om 10.30 uur bij het PWN-informatiebord aan het einde van het Nachtegalenpad in Egmond aan den Hoef.

U verzorgt zelf een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van het PWN Bestel uw duinkaarten | PWN. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Een bijdrage (richtlijn € 3,00 per persoon (te betalen met gepast geld) wordt op prijs gesteld.

U meldt zich van tevoren aan via e-mail: wimmenumnkl@gmail.com. Opgeven tot de dag ervoor. Kijk ook eens op onze website www.ivn.nl/nkl, op de landelijke site van de IVN www.ivn.nl of de IVN Routes app Wandelroutes IVN Noord-Kennemerland | IVN.