Ontdek de beweegstrippenkaart 50+

Algemeen
Kom je ook sporten?
Kom je ook sporten? (Foto: aangeleverd)

GEMEENTE - De zomervakantie is achter de rug en dat betekent dat ook voor sportaanbieders een nieuw sportseizoen begint. De ideale gelegenheid om iets nieuws te proberen. Kom laagdrempelig in beweging bij sportaanbieders in de buurt met de beweegstrippenkaart voor 50+. In Duindorp Schoorl een groot succes, maar nu ook in Bergen en binnenkort in de Egmonden!

Kom sporten in Schoorl, Bergen en de Egmonden!

Sport is goed voor je. Dat weten we allemaal wel. Zéker wanneer we ouder worden, is het goed om in beweging te blijven. Maar welke sportactiviteit past nou bij u? Dat kunt u het best zelf uitvinden door activiteiten te proberen. En daar is de beweegstrippenkaart 50+ ideaal voor. Voor € 20,- kunt u de strippenkaart aanschaffen en daarmee kunt u 3 proeflessen volgen bij 3 verschillende sportaanbieders in Schoorl en de directe omgeving. In totaal zijn dat dus 9 lessen. Zo kunt u kiezen voor wandeltraining of oefentherapie Mensendieck, maar ook voor dans, yoga, fitness of watergym. Op www.sportenenbewegeninbergen.nl vindt u een overzicht van alle aangesloten sportaanbieders.

Nieuw in Bergen

Na het succes in Schoorl is het netwerk Zorg, Sport en Welzijn nu ook de beweegstrippenkaart 50+ in Bergen gestart. De afgelopen maanden is in kaart gebracht welke beweegactiviteiten aansluiten bij de wensen en behoeften van de doelgroep 50+. Er is een gevarieerd aanbod van sportaanbieders die u met open armen verwelkomen voor proeflessen. In de Nationale Sportweek, van 16 tot en met 24 september, wordt het beweegaanbod bekend gemaakt op www.sportenenbewegeninbergen.nl.

Aansluiten in de Egmonden

Dit najaar start het netwerk in de Egmonden. Wilt u daarbij aansluiten als zorg-, welzijn- of sportaanbieder? Meld u dan bij Edith Heiligers, Mensendieck Egmond via info@mensendieckegmond.nl.

Voor meer informatie over de beweegstrippenkaart kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Elles Kraakman via e.kraakman@hollandsportbv.nl of 06-29319401.