Tweedaagse workshop portretfotografie

Algemeen
Cursus in Egmond
Cursus in Egmond (Foto: Pexels.com)

EGMOND AAN DEN HOEF - CréActief organiseert op de woensdagavonden 5 en 12 oktober een tweedelige workshop Portretfotografie in Dorpshuis ‘De Hanswijk’ in Egmond aan den Hoef.

Fotograaf Rudy Rosman van Fotostudio Remora Producties neemt de deelnemers mee op de weg naar het maken van een goed fotoportret. Beide avondsessies beginnen om 19.00 uur en duren tot circa 21.15 uur. Op 5 oktober houdt de fotograaf een inleiding over ‘Wat is een portret? En hoe gebruik je licht?’ Vervolgens wordt er geoefend, waarbij de fotograaf met elke deelnemer even apart de keuzemogelijkheden bespreekt. Er is een ervaren fotomodel op deze workshop aanwezig.

Het is de bedoeling dat iedere deelnemer zijn of haar eigen camera of telefoon meeneemt, zodat het geleerde met de eigen apparatuur geoefend kan worden. Op de tweede avond (12 oktober) staat de vraag centraal ‘Hoe voeg je spanning toe aan een portret?’ Na de theorie is er weer voldoende tijd om te oefenen, waarbij de fotograaf de tijd neemt om iedereen apart van tips en adviezen te voorzien.

De workshop gaat door bij minimaal 7 deelnemers. Kosten: €19,50 inclusief koffie of thee. Meer weten of opgeven? Bel of mail 06-46492141 of marjoleincopier47@gmail.com